Inspiratiebrochure

Ontelbare mogelijkheden met hout

E-Book Daken op Maat

Daken op Maat

Bij Vanhove hout streven we voortdurend naar de meest voordelige bouwoplossingen – een mentaliteit die we doortrekken in al onze diensten. Ook het maatwerk in daken profiteert hiervan, met tal van voordelen als gevolg. Tegenwoordig gebruiken we de nieuwste, snelste én meest voordelige werkmethoden. Zo kunnen we de beste resultaten in dakconstructies garanderen!

Ontdek hoe Vanhove hout jouw dakprojecten naar een hoger niveau tilt in ons E-book.

E-Book Boomkamer

Boomkamer

Boomkamer maakt voor jou bouwpakketten op maat voor de gewenste houten bijgebouwen. Denk maar aan: een tuinkantoor, poolhouse, wellness cocon, buitenkeuken, horeca- en feestruimtes, schuren en stallingen. Wij maken alles klaar, zodat jij dit kwalitatief en efficiënt kan neerzetten bij de klant. We leggen in dit e-book uit hoe we te werk gaan en waarom Boomkamer jouw ideale partner is voor alle houten bijgebouwen.

E-Book Boomkamer

Schaafmodellen

Het team van Vanhove hout is uit het juiste hout gesneden om maatwerkprojecten succesvol af te werken tot in de puntjes. Daarom bieden we een brede waaier aan verschillende schaafmodellen aan, die we kunnen realiseren in elke gewenste houtsoort.