Daken op maat

Voor snelle en efficiënte bouwprojecten

Vooruitstrevend in efficiëntie

Bij Vanhove hout streven we voortdurend naar de meest voordelige bouwoplossingen – een mentaliteit die we doortrekken in al onze diensten. Ook het maatwerk in daken profiteert hiervan, met tal van voordelen als gevolg. Tegenwoordig gebruiken we de nieuwste, snelste én meest voordelige werkmethoden. Zo kunnen we de beste resultaten in dakconstructies garanderen!

Sneller, slimmer en voordeliger bouwen

Deze innovatieve werkwijze biedt verschillende voordelen. Van een besparing in tijd tot een hogere omzet. Ontdek ze allemaal:

Een tijdsbesparing van 50%

het bouwen van daken ging nog nooit zo snel! Door de voorbereidingstijd te verminderen en slimmer te werken, kan tot wel 50% aan werkuren worden bespaard. Dit leidt tot een optimale inzet en energie-boost bij dakwerkers.

Een maximale omzet

de tijdswinst op zich is al een mooi gegeven. Maar wat het nog beter maakt, is dat dit resulteert in een toename van jouw omzet. Door in minder tijd meer dakconstructies af te werken, verhoog je jouw productiviteit en genereer je meer inkomsten.

Besparen op personeelskosten

het vinden van geschikte arbeidskrachten kan soms een uitdaging zijn. Met onze nieuwe werkmethode hoef je je daar geen zorgen meer over te maken! Met meerdere mensen aan één dak werken is passé. Je bereikt nu dezelfde resultaten en verdubbelt je capaciteit, zonder extra personeel.

Extra service van bij ons

Het leveren van hoogwaardige daken op maat is de hoeksteen van onze dienstverlening. Maar bij Vanhove hout gaan we nog een stap verder. We bieden extra service om langdurige en optimale resultaten te verzekeren.

Een totale ontzorging

Bij Vanhove hout zetten we ons in voor het leveren van daken die perfect op maat zijn gemaakt, volgens jouw specifieke behoeften en wensen. Ons proces verzekert precisie en kwaliteit vanaf de aanvraag tot de levering op de werf.

1. aanvraag

De eerste stap is het aanleveren van je bouwplan. Op basis van dit plan werken we een eerste 3D-tekening en prijsvoorstel uit.

2, goedkeuring

Nadat je voorstel is goedgekeurd, plannen wij je bestelling in en gaat ons team met veel enthousiasme aan de slag om je dak op maat te produceren. Om de perfecte overeenkomst tussen theorie en praktijk te garanderen, voeren wij nauwkeurige metingen uit op de bouwplaats.

3. definitieve tekening

De definitieve 3D-tekening van je toekomstige dak, een nauwkeurige weergave die jouw visie en onze expertise samenbrengt. Deze visualisatie nodigt uit tot een laatste controle en bevestiging van details, om te verzekeren dat het eindresultaat volledig aan je verwachtingen voldoet.

4. productie

In de productiefase brengen we jouw dakontwerp tot leven. Met behulp van geavanceerde technologie en vakmanschap transformeren we de definitieve 3D-tekeningen in hoogwaardige dakcomponenten. Elk stuk wordt met uiterste precisie vervaardigd, waarbij we streven naar perfectie in elk detail.

5. levering

Wij zorgen voor een vlotte en efficiënte levering, met als doel minimale verstoring en maximale voorbereiding voor de installatie. Elk onderdeel wordt zorgvuldig verpakt en getransporteerd om de kwaliteit te waarborgen.

Via sjabloon gezaagd

Bij Vanhove hout kan je als dakwerker zelf de maten opmeten en via ons sjabloon doorgeven: een directe en flexibele manier om je dak op maat te bestellen.Deze aanpak geeft jou volledige controle, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor de nauwkeurigheid van de opmetingenProfiteer van onze productiekwaliteit terwijl je zelf de specificaties bepaalt.

Voor elk type dak

Voor elk type dak kan er een oplossing op maat voorzien worden door Vanhove hout.Of om een zadeldak, schilddak, mansardedak of zelfs een plat dak gaat, onze nauwkeurige bouwpakketten worden speciaal gemaakt voor jou.

Daken op maat

Til je dakprojecten naar een hoger niveau

Droom jij van een dak dat niet alleen jouw woning beschermt, maar ook jouw unieke stijl weerspiegelt?

Met Daken op Maat is dat geen droom meer, maar realiteit!

Onze specialisten creëren voor jou een op maat gemaakt dak dat perfect aansluit bij jouw wensen en de architectuur van je woning. Of je nu kiest voor een klassieke of moderne stijl, met platte of hellende daken, wij realiseren het dak van jouw dromen.

Vraag meer uitleg

Slim, snel, en succesvol – het nieuwe concept kan wellicht nog enigszins abstract lijken. Je bent echter zeker niet alleen. Liefst 98% van dakwerkers en bouwprofessionals is nog niet bekend met deze innovatieve werkmethode. Zorg ervoor dat jij een van de eersten bent en steek zo de concurrentie de loef af. Onze houtadviseur staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden!