Garantie & certificaten

Betrouwbaarheid gegarandeerd

Wij garanderen ervoor dat al onze producten naadloos aansluiten bij jouw wensen. Dankzij onze garantie ben je verzekerd van duurzaam en betrouwbaar hout van de hoogste kwaliteit. Transparantie en eerlijke communicatie staan hierbij centraal. 

Het logo van IPPC ISPM15 certified

ISPM Certificering

Bij Vanhove hout voldoen we aan alle eisen die voortvloeien uit de nationale en internationale regelgeving en produceren we volgens de ISPM-15 normering. Zo is ons hout behandeld volgens de gestelde normen en verzorgen we tegelijkertijd de markering van de verpakking. Op deze manier verzekeren we dat jouw goederen optimaal beschermd zijn en probleemloos wereldwijd getransporteerd kunnen worden.

Het logo van PEFC, het keurmerk voor duurzaam beheerde bossen

PEFC Certificering

PEFC, ook wel het Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes genoemd, is een wereldwijd non-profit keurmerk dat duurzaam bosbeheer promoot. Dankzij PEFC-certificering zijn onze houten verpakkingen, zoals kisten en pallets, afkomstig uit duurzame bronnen. Onze facturen en pakbonnen tonen trots het PEFC-certificatienummer. Deze certificering is meer dan alleen een reactie op de toenemende vraag naar gecertificeerde producten – het is een bewuste bijdrage aan het verbeteren van bosbeheer.

Het logo van FSC, het keurmerk voor verantwoord bosbeheer

FSC ® Certificering

Bossen fungeren als de longen van onze planeet en zijn van vitaal belang voor zowel mens als dier. Liefst 80% van alle dieren is afhankelijk van bossen. Het is daarom essentieel om op verantwoorde wijze met deze natuurlijke bronnen om te gaan en ontbossing te minimaliseren. FSC® is het leidende systeem voor verantwoord bosbeheer. Bij Vanhove hout leveren we uitsluitend houtverpakkingen met het FSC®-logo. Hierdoor zijn we verzekerd dat deze zijn vervaardigd uit duurzame materialen en dat de gekapte bossen op een verantwoorde manier worden hersteld.