Vacatures

Werken bij Vanhove hout

Een werknemer van Vanhove hout bezig met het bewerken van houten latten

Ons gedreven team in houtexpertise

Het team van Vanhove hout vormt een sterk geoliede machine. Onze vaardigheden vullen elkaar perfect aan, waardoor we de beste en meest optimale houtoplossingen bieden. Bovendien staan onze werkkrachten elke dag gemotiveerd en vol passie klaar om diverse bouwprojecten succesvol af te ronden.

Word een houtmeester bij Vanhove hout

We zijn voortdurend op zoek naar toegewijde medewerkers om ons team te versterken. Zowel jonge talenten, met een frisse blik op zaken, als ervaren professionals, met de kneepjes van het vak al goed in de vingers, zijn welkom bij Vanhove hout.

Denk jij dat je in deze profielen past? En heb je zin om te werken met het tijdloze en veelzijdige materiaal hout? Aarzel dan niet om jouw contactgegevens achter te laten of jouw CV door te sturen. Hopelijk kunnen we je binnenkort verwelkomen in ons topteam van houtmeesters!

Vertegenwoordiger

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze vertegenwoordigers waar wij adviseurs van maken om ons dynamisch team te versterken.

Wil je werken bij een bedrijf met een lange geschiedenis en een duidelijke visie voor de toekomst? Dan is Vanhove Hout de perfecte plek voor jou.