Gevelbekleding

De perfecte keuze voor jouw droomhuis

Vanhove hout realiseert houten gevelbekleding voor project

Tijdloos chic met een houten gevelbekleding

Een mooi huis verdient een fraaie gevel. Met een houten gevelbekleding geef je jouw woning meteen een natuurlijke en elegante uitstraling. Tegenwoordig is het een populaire keuze vanwege zijn duurzame karakter en isolerende eigenschappen. De veelzijdigheid in ontwerp is een extra troef waardoor jouw gevel aangepast kan worden aan iedere stijl en omgeving.

Geef je gevel een nieuwe look

Duurzaam én goed voor jouw energiekosten

Een waaier aan houtsoorten

Bij Vanhove hout bieden we een breed scala aan houtsoorten om jouw gevel een frisse look te geven. Of je nu de voorkeur geeft aan klassieke Europese eik of trendy cederhout, wij hebben alle gewenste houtsoorten beschikbaar. Zo vind jij zeker jouw ideale match! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons uitgebreid assortiment.

Esthetisch en energiezuinig

Naast het esthetisch aantrekkelijke uiterlijk draagt houten gevelbekleding ook bij aan een verbetering van de energie-efficiëntie van gebouwen. Door thermische isolatie wordt warmte beter vastgehouden in de winter en blijft het gebouw koeler in de zomer. Dit resulteert in een comfortabeler binnenklimaat en helpt bij het verlagen van energiekosten.