Daken op Maat

Vanhove hout en Bouwunie Introduceren “Daken op Maat”

De bouwsector kent vele uitdagingen, vooral voor dakwerkers die vaak kampen met personeelstekorten en strakke deadlines. Gelukkig biedt Vanhove hout samen met Bouwunie een innovatieve oplossing: “Daken op Maat”.

Efficiëntie en kostenbesparing
“Daken op Maat” is ontworpen om de bouwtijd te verkorten en de kosten te verlagen. Martijn Vanhove, medezaakvoerder van Vanhove hout, legt uit: “Met dit systeem kunnen dakwerkers sneller en efficiënter werken, wat resulteert in lagere personeelskosten en meer projecten in minder tijd.” Dit betekent meer omzet voor dakwerkers en lagere kosten voor opdrachtgevers.

Grondige ontwikkeling
Marco Vanhove, ook medezaakvoerder, benadrukt de kwaliteit van het systeem: “Na twee jaar van ontwikkeling en verfijning is het systeem nu klaar voor de markt. De reacties van de 70 dakwerkers tijdens onze infosessies waren zeer positief.”

Enthousiaste reacties
Tijdens twee infosessies werden meer dan 70 dakwerkers geïnformeerd over “Daken op Maat”. De enthousiaste feedback onderstreept de potentie van dit systeem om de bouwsector te transformeren.